Samen voor een duurzaam Amsterdam

Het team van 123dubbelglas is gespecialiseerd in het produceren en monteren van op maat gemaakte FSC gekeurd houten kozijnen met HR++ isolatieglas. Wij werken voor particulieren, bedrijven en VVEs, inclusief nazorg en afwerking. Wij zijn vertrouwd met de Amsterdamse welstandsnorm, specialist in de bestaande bouw met beschermd stadsgezicht en op de hoogte van beschikbare subsidies en energieleningen.

meer over 123dubbelglas »

Actualiteiten

  • Huiseigenaren die zelf in hun huis wonen, kunnen subsidie van het Rijk krijgen voor energiebesparende maatregelen. Ze moeten dan minstens twee verschillende soorten isolatie van voldoende omvang toepassen: isolatie van dak, gevel, vloer/bodem of spouwmuur of hoogrendementsglas aanbrengen.

    Lees verder »
  • De VvE Energiebespaarlening is een regeling, waarbij Verenigingen van Eigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, hoogrendementsbeglazing en zonnepanelen.

    Lees verder »
  • De Energiebespaarlening is een regeling, waarbij huiseigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, hoogrendementsbeglazing en zonnepanelen.

    Lees verder »