Financiering

Duurzame investeringen zoals het vervangen van kozijnen met HR++ glas in een woning brengen naast een hoger wooncomfort ook forse kostenverlagingen met zich mee. Dit ziet u direct terug op uw energierekening. Daarnaast hebben duurzame investeringen een gunstig effect op de waarde van uw woning. Kijk ook eens op  www.verbeteruwhuis.nl om te zien welke maatregelen u kunt nemen in uw woning.

Voor duurzame investeringen zijn er tal van financieringsmogelijkheden. Naast gunstige leningen van de gemeente, bieden banken vaak ook aantrekkelijke mogelijkheden. Informeer hiernaar bij uw financieel adviseur.

VvE Energiebespaarlening

De VvE Energiebespaarlening is een regeling, waarbij Verenigingen van Eigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, hoogrendementsbeglazing en zonnepanelen.

Lees verder »

Energiebespaarlening gemeente Amsterdam

De Energiebespaarlening is een regeling, waarbij huiseigenaren tegen een gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, hoogrendementsbeglazing en zonnepanelen.

Lees verder »