Aanbod

123dubbelglas verzorgt alle soorten en maten hout gemaakte HR++ kozijnen en deuren; vaste kozijnen, draaikiep kozijnen, ronde kozijnen, inhaak kozijnen, schuif kozijnen, dakramen, grote puien – het is allemaal mogelijk. Ook kiest u bij ons uit verschillende soorten hout, HR++ glas en afwerkingen, afhankelijk van functionaliteit. Kijk bij onze referenties om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden.

U kunt bij ons ook terecht voor maatwerk en verschillende ventilatie oplossingen, vraag hiernaar bij één van onze adviseurs.

Persoonlijk advies

Het maken van passende keuzes aangaande het vervangen van uw ramen en kozijnen met HR++  glas kan complex zijn. Rekening houdende met uw  woningtype, bouwstijl, wensen, budget en de eisen vanuit de welstand bespreken onze adviseurs graag alle mogelijkheden met u.

HR++ kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van kozijnen naar wens in de beste kwaliteit grenen, lariks, eiken of meranti vakkundig afgewerkt.

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Ventilatie oplossingen

Onze huizen worden steeds energiezuiniger, onder andere door het vervangen van enkel glas door dubbelglas, maar bijvoorbeeld ook door betere muur en vloerisolatie. Hierdoor besparen we energie, maar dit zorgt ook voor een slechte luchtkwaliteit in huis of op kantoor. Simpelweg doordat er minder kieren zijn voor frisse lucht.

Maatwerk

123dubbelglas denkt graag met u mee en biedt meer.