Over 123dubbelglas

123dubbelglas heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Wij groeien, leren en specialiseren. Onze succesvolle formule spreiden wij verder uit naar andere historische steden in Nederland. Wij willen de historische waarde van onze huizen behouden en toch verduurzamen met de huidige innovaties op dit gebied. Ons kantoor is inmiddels verhuisd naar Middenweg 49 te Zaandam, waar wij u nu nog meer mogelijkheden kunnen laten zien op het gebied van kozijnen en ventilatieoplossingen. Onze teams groeien, zowel op kantoor als op de bouwplaats en daar zijn wij trots op.

Wij handelen vanuit het oogpunt van de klant en garanderen een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. De service van 123dubbelglas beperkt zich niet alleen tot het zetten van glas. Wij geven duidelijk overzicht in de berekening van kosten en geven vakkundig advies. Graag denken wij met u mee over de functionaliteit van de kozijnen en andere energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan muur – vloer en dakisolatie en energiebesparende ventilatie oplossingen.

Vraag nu snel en makkelijk een offerte aan, maak een afspraak in onze showroom of vraag naar referentie adressen bij u in de buurt. Met één telefoontje weet u precies wat u kunt verwachten. Transparant en compleet. Dat is 123dubbelglas.

 

Persoonlijk advies

Het maken van passende keuzes aangaande het vervangen van uw ramen en kozijnen met HR++  glas kan complex zijn. Rekening houdende met uw  woningtype, bouwstijl, wensen, budget en de eisen vanuit de welstand bespreken onze adviseurs graag alle mogelijkheden met u.

HR++ kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van kozijnen naar wens in de beste kwaliteit grenen, lariks, eiken of meranti vakkundig afgewerkt.

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Ventilatie oplossingen

Onze huizen worden steeds energiezuiniger, onder andere door het vervangen van enkel glas door dubbelglas, maar bijvoorbeeld ook door betere muur en vloerisolatie. Hierdoor besparen we energie, maar dit zorgt ook voor een slechte luchtkwaliteit in huis of op kantoor. Simpelweg doordat er minder kieren zijn voor frisse lucht.

Maatwerk

123dubbelglas denkt graag met u mee en biedt meer.