Duurzaamheid

123dubbelglas gelooft in verduurzaming van onze leefomgeving. Isolatieglas houdt warmte binnen en kou, geluidsoverlast en inbrekers buiten. Duurzame investeringen zorgen niet alleen voor een hoger wooncomfort en besparing op uw energierekening. Als we samen energie besparen en CO2 uitstoot verminderen, zorgen wij ook voor een leefbare toekomst voor de volgende generaties.

Persoonlijk advies

Het maken van passende keuzes aangaande het vervangen van uw ramen en kozijnen met HR++  glas kan complex zijn. Rekening houdende met uw  woningtype, bouwstijl, wensen, budget en de eisen vanuit de welstand bespreken onze adviseurs graag alle mogelijkheden met u.

HR++ kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van kozijnen naar wens in de beste kwaliteit grenen, lariks, eiken of meranti vakkundig afgewerkt.

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Ventilatie oplossingen

Onze huizen worden steeds energiezuiniger, onder andere door het vervangen van enkel glas door dubbelglas, maar bijvoorbeeld ook door betere muur en vloerisolatie. Hierdoor besparen we energie, maar dit zorgt ook voor een slechte luchtkwaliteit in huis of op kantoor. Simpelweg doordat er minder kieren zijn voor frisse lucht.

Maatwerk

123dubbelglas denkt graag met u mee en biedt meer.